dissabte, 15 de juny del 2013

La teixidora de la mort

M'agrada molt llegir contes de terror i el llibre que he escollit té per títol La teixidora de la mort. El guio esta escrita per Concha Lopez de Narvaés.
   Aquest llibre es de terror que explica que un fantasma teixia. Ell llibre explica que una noia va a casa d'una senyora anomenada Isabel , aquesta casa va veure un balanci moure sol  i va recordar una coda que li havia passat en la seva infància. Trenta anys després, si succeïen coses molt estranya, ja que el balanci de la seva avia tenia vida pròpia. Aquesta noia tindrà aproximadament 10 anys, els successos van començar una tarda de setembre, ella estava immersa en la lectura quan de sobte, escolta un fort tro que va fer que es desprengués del llibre. Ella per la por va córrer cap a la cambra dels seus pares on es trobava a la seva mare i Rosa, Rosa era la senyora que ajudava a la seva mare en les tasques de la llar. Però quan arribo a la cambra la tempesta havia parat. Miro cap a la finestra i va veure que el balanci s'estava movent per si mateixa, però , ella no li va donar importància a aquest succés. Primer va pensar, que va ser el vent, però de seguida va arribar aquell absolut i singular silenci. Ella va tornar a veure el balanci moure, llavors es va apropar a ella, però la va detenir un crit de la seva mare, aquesta la miro i observo que els seus ells estaven completament al balanci, que continuava balancejant, en veure això la seva mare es va interposar entre la noia i el balanci i sacsejo ràpidament els braços. Desprès va veure la seva mirada que estava ombrejada d'espant i en els seus llavis i mans hi havia un conteniu i intens tremolar. La seva mare desprès de ser cap a ella li va demanar perdó, per l'ensurt que li va dotar, ja que la seva mare li tenia un terrible terror a les tempestes. Per donar-li una explicació a la seva filla del seu estrany comportament, li va dir que havia vist una ombra a la seva habitació i que per això es canviaria d'habitació. La seva mare li va dir que probablement l'ombra seria d'una rata i que trucaria als homes de la fontaneria perquè la matessin, i que per això s'haurà de canviar d'habitació. Els homes de la fontaneria mai van arribar, perquè la mare no hi havia trucat. La filla preguntava sempre que quan anirien a matar a la rata i li deien que quan puguin. La arribada del seu pare d'aquella tarda li produïa molta tranquil·litat ja que el mataria a aquella rata. Andrea  li va contar sobre la rata al seu pare, el pare li va dir que era una que a la seva habitació no hi havia res, que l’habitació la havien tancat perquè la seva mare hi havia vis una cosa d’un altre mon com un fantasma. Andrea va interessar-se pel que va veure la seva mare , ja que certes coses inexplicables . Els pares de Andrea la van allunyar d'aquest poble perquè no estigués en perill.

   Si voleu saber que fa Andrea per descobrir l'ombra, llegiu aquest llibre us recomaneu a tothom que li agradi les histories de terror.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada